Мобільні бригади отримуватимуть 25 грн за кожну дозу щеплення

У перший місяць роботи команди на одну мобільну команду НСЗУ виплачуватиме 8 тисяч гривень
Мобільні бригади отримуватимуть 25 грн за кожну дозу щеплення
Вакцинація проти коронавірусу у Київській області (фото: koda.gov.ua)
2 Березня 2021, 18:10
читать на русском

Національна служба здоров’я України повідомила, що сформовані мобільні бригади отримуватимуть 25 гривень за першу дозу введеної вакцини і 60 грн за другу.

Вказано, що відомство оприлюднило оголошення про укладення договорів за напрямом вакцинація проти COVID-19. НСЗУ укладатиме договори за цим пакетом із медзакладами, які будуть у переліку, визначеному керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації держрівня через розповсюдження COVID-19.

У перший місяць роботи команди на одну мобільну команду НСЗУ виплачуватиме 8 тисяч гривень.

Далі оплату надавачі послуги будуть отримувати за результатами роботи. Тобто за фактичну кількість провакцинованих осіб: 25 грн за першу дозу введеної вакцини і 60 грн за другу. Інформацію про здійснену вакцинацію надавачі вноситимуть до електронної системи охорони здоров’я і тільки на підставі цієї інформації НСЗУ здійснюватиме оплату за фактично надані послуги, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, що сьогодні, 2 березня головний санітарний лікар Віктор Ляшко та Голова Національної служби здоров’я Андрій Віленський отримали щеплення від коронавірусу вакциною Covishield.

1