На антарктичну станцію України шукають сисадміна: зарплата 54 тисячі гривень на місяць

Всього станції потрібно 12 різних спеціалістів
На антарктичну станцію України шукають сисадміна: зарплата 54 тисячі гривень на місяць
Фото. Українська антарктична станція “Академік Вернадський”

На українську наукову станцію "Академік Вернадський" у Антарктиді шукають фахівця з системного адміністрування та ще 11 різних спеціалістів. Таку вакансію опублікувало Міністерство освіти і науки. Заявку можна подати до 3 вересня.

Експедиція буде працювати над науковими дослідженнями і підтримувати роботу станції протягом року. Команду забезпечать харчуванням, безлімітним інтернет-доступом, а також повним обмундируванням для комфортної роботи в суворих умовах. Оклад пропонується на рівні 54 000 грн в місяць.

Кожен кандидат повинен мати хороший фізичний і ментальне здоров'я, знати іноземну мову, вміти працювати з комп'ютером. Конкретні вимоги до кожного фахівця можна прочитати на сайті станції.

Всі вимоги до роботи сисадміна можна прочитати тут.

27 експедиція буде першою за останні 20 років, яка відправиться на станцію на власному науково-дослідному криголамі. Це рішення вже погодив уряд та бюджетний комітет ВРУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські полярники зафіксували рекордні скупчення пінгвінів біля станції "Академік Вернадський".

Читайте також