На Донбасі окупанти обстріляли позиції ЗСУ з міномета

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає
На Донбасі окупанти обстріляли позиції ЗСУ з міномета
Військовий у зоні ООС на Донбасі Фото: сторінка Міноборони у Фейсбук
18 Січня 2021, 18:59
читать на русском

Протягом доби в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню - окупанти відкрили вогонь з міномета.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік населеного пункту Богданівка, російсько-окупаційні війська відкрили вогонь в бік позицій ЗСУ з міномета 82-го калібру, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Нагадаємо, що 15 січня Збройні формування Російської Федерації відновили інтенсивні бої, зокрема стрільби артилерійських і мінометних підрозділів, розрахунків протитанкових ракетних комплексів.

За інформацією Головного Управління розвідки МОУ, противник на полігонах ОРДЛО проводив практичні стрільби артилерійських і мінометних підрозділів, розрахунків протитанкових ракетних комплексів, водіння бойових машин у складі підрозділів та збори з командирами рот і батарей.

Окупанти активізували тренування артилерійських розрахунків з управління вогнем поблизу лінії зіткнення. У якості навчальних цілей використовувались позиції Об’єднаних сил.

Крім цього, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню станом на 14 січня.

1