На Донбасі окупанти здійснють рейди та шукають людей, придатних для військової служби

Російську окупаційні адміністрації продовжують активні заходи з комплектування особовим складом першого та другого армійських корпусів
На Донбасі окупанти здійснють рейди та шукають людей, придатних для військової служби
Російський військовий Фото: https://www.facebook.com/mod.mil.rus/photos
15 Лютого 2022, 14:42
читать на русском

Російське військове командування посилює контроль стану справ у з’єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів. Окупанти також здійснюють рейди громадськими місцями з метою пошуку осіб, придатних для військової служби.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що з кінця минулого тижня на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях відмічено збільшення кількості інспекційних груп вищих органів військового управління ЗС РФ. Також перевіряються підрозділи з’єднань і частин окупаційних військ на здатність приведення у вищі ступені бойової готовності зі здійсненням маршів у визначені райони (на полігони) та укомплектованість особовим складом.

У ГУР наголосили, що російські окупаційні адміністрації у взаємодії з окупаційним командуванням продовжують активні заходи з комплектування особовим складом першого та другого армійських корпусів.

Здійснюються рейди по приватних підприємствах, громадських місцях з метою виявлення осіб придатних до військової служби, які ухиляються від обліку в окупаційних військкоматах, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Російська Федерація почала відводити війська південного та західного військових округів, які межують з Україною, у місця постійної дислокації.

Читайте також