На гірськолижних курортах Карпат перевірять дотримання вимог карантину

Відзавтра перевірятимуть заклади громадського харчування на курортах Івано-Франківської області
Важливо
На гірськолижних курортах Карпат перевірять дотримання вимог карантину
Черги в Буковелі (Фото: Фейсбук)
14 Січня 2021, 18:48
читать на русском

МОЗ та Держпродспоживслужба перевірять гірськолижні курорти України щодо дотримання ними карантинних вимог.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Як головний державний санітарний лікар отримую численні повідомлення про роботу, в період карантинних обмежень, ресторанів, барів, розважальних закладів на гірськолижних курортах та в Львівській області, - розповів Ляшко (досьє Віктора Ляшка).

За словами головного санлікаря вже завтра відбудуться перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах Івано-Франківської області з залученням Національної поліції.

Якщо ми звертаємось до людей з проханням дотримуватись протиепідемічних заходів і вони дотримуються їх, то чому тоді певні представники бізнесу дозволяють собі порушувати ці правила? Бажання воювати з системою не повинно превалювати над збереженням життя та здоров’я українців. Порушення повинні мати наслідки! – заявив Ляшко.

Нагадаємо, перевірки гірськолижних курортів розпочнуться після того, як з Буковелю поїхав президент Зеленський (досьє Володимира Зеленського), тоді як локдаун розпочався ще 8 січня.

Про те, що відбувається нині на Буковелі читайте в ексклюзивному матеріалі Парламент.UA: Буковель на локдауні: приголомшливі ціни та кілометрові затори.

Про те, де цьогоріч відпочивали українські політики та хто з них обрав відпочинок у Карпатах, читайте в ексклюзивному матеріалі Парламент.UA: Зеленський, Порошенко, Тупицький: де відпочивали українські політики на Новий Рік.