На львівському заводі прогримів вибух та спалахнула пожежа. Фото

Інцидент стався на підприємстві "Термоприлад"
На львівському заводі прогримів вибух та спалахнула пожежа. Фото
Вибух у Львові / Фото: t.me/zinkevich_igor
26 Серпня 2022, 14:51
читать на русском

На території колишнього ювелірного заводу у Львові, де розміщується підприємство "Термоприлад", сталася пожежа. Через кілька хвилин після загоряння на вулиці Науковій прогримів вибух.

Як повідомляє "Варта 1", місцеві жителі скаржаться на густий дим і сморід паленої гуми.

За попередніми даними, пожежа відбувається на території колишнього ювелірного заводу, де розміщується підприємство "Термоприлад". На місці події працюють пожежні служби.

Повідомляють про пожежу в районі ювелірного заводу у Львові,прильотів / вибухів не було, - написав депутат міськради Ігор Зінкевич у Telegram.

Згодом Зінкевич додав, що після загоряння на місці пожежі стався вибух.

На територію прибули рятувальники та чотири машини швидкої допомоги. Проте працівники ДСНС не змогли під’єднатися до гідранту біля території заводу.

Станом на 10:30 год, диму та вогню не видно біля території.

Як згодом повідомили, відбулося загоряння та хвилеве детонування димових шашок на другому поверсі чотириповерхової будівлі. Інформації про потерпілих немає. Полум’я, диму, запаху, станом на 10:50 год немає, — пише видання.

Нагадаємо, що уночі 26 серпня на проспекті Свободи, 23 у Львові стався обвал частини багатоквартирного будинку. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Читайте також

1