Стало відомо, чому орки замовчують "бавовну" в Криму

Нинішня війна може закінчитися повною деокупацією України
Стало відомо, чому орки замовчують "бавовну" в Криму
Вибух у Криму Фото: https://www.facebook.com/tamila.tasheva
22 Серпня 2022, 14:48
читать на русском

Військовий експерт Олег Жданов переконаний, що російські орки замовчують "бавовну" в Криму через те, що бояться визнати, хто став причиною цих вибухів.

Про це він розповів "Главреду".

А як же, адже друга армія світу проти 22-ї армії раптом не змогла вистояти, раптом не змогла захистити завоювання "збирача земель руських", як себе називав Путін перед військовим вторгненням. Тому Росія намагається якось все це замовчати. І ми поки граємо в цю гру - теж не беремо на себе відповідальність за ці вибухи, щоб у Москви не було зайвого приводу звинуватити нас в агресивності, - сказав Олег Жданов.

За його словами, нинішня війна може закінчитися повною деокупацією України разом з Кримом.

У нас є шанс вийти на межі 1991 року. Причому найважчим при вирішенні цього завдання буде самий початок - початок контрнаступальної операції. Тому що всю цю російську військову махину, яка ще здатна рухатися, стріляти і чинити опір, потрібно буде зрушити з місця в напрямку державного кордону України. Якщо ми її зрушимо з місця, то далі все піде набагато легше, - пояснив Жданов.

Нагадаємо, що 18 серпня біля Керченського мосту стались щонайменше два вибухи. Окупаційна влада окупованого Криму повідомила про роботу ППО.

Також пізно ввечері 18 серпня на аеродромі "Бельбек" в окупованому Криму пролунали вибухи. Ймовірно, що "бавовна" там не випадкова. Адже це найбільша авіабаза росіян на окупованому півострові.

Увечері 19 серпня, кримчани повідомляли про бавовну в районі Євпаторії, Севастополя та Керчі. За версією кримської "влади", всюди працювала ППО.

В окупованому Криму, в Севастополі вранці 20 серпня пролунав вибух. Самопроголошена влада заявляє про "приліт" по штабу Чорноморського флоту РФ.

Читайте також