На місці трагедії у Кременчуці знайшли вже 28 фрагментів тіл

Кількість загиблих внаслідок удару ворога по ТРЦ зросла до 19 осіб
На місці трагедії у Кременчуці знайшли вже 28 фрагментів тіл
Наслідки обстрілу ТРЦ у Кременчуці Фото: https://t.me/dsns_telegram/7963
1 Липня 2022, 12:31
читать на русском

У Кременчуці Полтавської області рятувальники виявили 28 фрагментів тіл загиблих під завалами ТРЦ "Амстор", який обстріляли орки.

Про це повідомили в ДСНС у Telegram.

Станом на 9:00 1 липня на місці проведення аварійно-рятувальних робіт на території ТЦ "Амстор" додатково виявлено 6 фрагментів тіл. З початку робіт виявлено 28 фрагментів тіл, - зазначають рятувальники.

Всього внаслідок ракетного удару загинуло 19 осіб, 62 особи постраждало, з яких 26 осіб госпіталізовано.

Нагадаємо, що 27 червня росія випустила дві ракети по торговому центру "Амстор" у Кременчуці Полтавської області. Станом на ранок 1 липня кількість жертв зросла до 19, ще 62 особи постраждали. Також є понад 40 заяв від родичів про безвісти зниклих, які могли перебувати під час обстрілу у торговельному центрі.

Кременчуцький міський голова Віталій Малецький повідомив, що керівництво ТРЦ, у який влучили російські ракети, тиждень тому ухвалило рішення не зачиняти заклад під час повітряних тривог.

Служба безпеки України встановила обставини запуску ракет по ТЦ у Кременчуці Полтавської області. Зазначається, що спецслужба збирає численні докази, що підтверджують – окупанти свідомо вчинили воєнний злочин.

Читайте також