Під завалами ТЦ живих немає: Монастирський про наслідки ракетного удару в Кременчуці

Після ракетного удару спалахнула пожежа
Важливо
Під завалами ТЦ живих немає: Монастирський про наслідки ракетного удару в Кременчуці
Наслідки обстрілу ТРЦ у Кременчуці Фото: https://t.me/dsns_telegram/7963
28 Червня 2022, 17:46
читать на русском

У Кременчуці в Полтавській області під завалами ТЦ "Амстор", у який влучила ворожа ракета, немає живих людей.

Про це повідомив голова МВС Денис Монастирський під час брифінгу.

Ми сподівалися, що у перші години там ще можуть бути живі люди. Але через пожежу, яка спалахнула буквально через 10-15 хвилин після влучення ракети, ми можемо напевне сказати, що живих там уже не залишилося, - сказав Денис Монастирський.

Також він зазначив, що вже дістали тіла 18 загиблих та сім останків. Своєю чергою 21 людину вважають зниклою безвісти, а 24 поранених перебувають у лікарнях.

Розбір завалів продовжується.

Нагадаємо, що 27 червня росія випустила дві ракети по торговому центру "Амстор" у Кременчуці Полтавської області. Станом на день 28 червня кількість жертв зросла до 20, ще 59 осіб постраждали. Також є понад 40 заяв від родичів про безвісти зниклих, які могли перебувати під час обстрілу у торговельному центрі.

Додамо, що після обстрілу рашистами торговельного центру у Кременчуці оголосили триденну жалобу, яка триватиме 28,29 та 30 червня.

Кременчуцький міський голова Віталій Малецький повідомив, що керівництво ТРЦ, у який влучили російські ракети, тиждень тому ухвалило рішення не зачиняти заклад під час повітряних тривог. 

1