На Вінниччині встановили пам`ятник помідору - фото

Пам`ятник томату не можуть урочисто відкрити через карантин
На Вінниччині встановили пам`ятник помідору - фото
Пам`ятник помідору (Фото: спільнота Z міста V село)
9 Грудня 2020, 01:00
читать на русском

У селі Велика Кісниця Ямпільської міської громади Вінницької області встановили пам’ятник помідору на честь «"годувальника" села овочівників.

Про це йдеться на сторінці спільноти Z міста V село у Facebook.

Кам`яний томат встановили на роздоріжжі при в`їзді до села. Урочисте відкриття пам`ятника переносили кілька разів через карантин.

Пам’ятник облаштований, але ви ж знаєте, що по всій країні введені карантинні обмеження та ніяких масових заходів проводити не можна...  Ми неодноразово обіцяли офіційне відкриття: спочатку до виборів, потім – після. Вибори минули, але відкриття знову доведеться відкласти, – йдеться у дописі.

Читайте також

Активісти повідомляють, що планували відкрити кам`яний символ добробуту села у святковій атмосфері: із запрошеними гостями, офіційною частиною, гарною гостиною та забавами.

Не хочемо все зіпсувати якоюсь незначною формальною процедурою відкриття, адже це історична подія (для нашого села). Тому вирішили відкласти це свято до весни, а тоді вже відсвяткувати по повній! – запланували організатори.

Нагадаємо, в Україні вивели новий сорт жовтого ківі. Плоди цього сорту мають жовтий м'якуш і витримують морози до 20 градусів.

1