На запрошення друзів: депутат від ОПЗЖ отримав посвідчення від спілки журналістів без жодних публікацій

Депутат має намір запустити "авторську телепрограму на одному регіональному телевізійному каналі"
На запрошення друзів: депутат від ОПЗЖ отримав посвідчення від спілки журналістів без жодних публікацій
Фото: facebook.com/KornienkoOdessa
5 Липня 2021, 17:23
читать на русском

Депутат Одеської міської ради Владислав Корнієнко від ОПЗЖ отримав посвідчення журналіста від Національної спілки журналістів України. Втім, жодних його публікацій у відкритому доступі знайти не вдалося.

Про це Корнієнко написав на своїй сторінці у Facebook.

Журналіст - це стан душі! Вдячний друзям і однодумцям, які запросили стати членом великої родини журналістської спільноти! Вступаючи в "Союз журналістів України", буду і надалі боротися за правду, за свободу слова, за права наших громадян, - написав Корнієнко.

Фото: facebook.com/KornienkoOdessa

Фото: facebook.com/KornienkoOdessa

Як пише Детектор медіа, жодної його публікації знайти не вдалось, а Корнієнко жодного посилання не надав. Посвідчення підписане 4 червня 2021 року.

У коментарях до допису розгорілася суперечка. На запитання: навіщо депутатові журналістське посвідчення та де можна почитати його тексти, чіткої відповіді Корнієнко не надав.

Депутат порадив не заздрити йому, оскільки заслуг в нього і так достатньо. За його словами, він пише статті, підіймає резонансні теми. А також нібито анонсував свою авторську телепрограму на одному регіональному телевізійному каналі.

Один із коментаторів представився як видавець журналу "Судоходство" і зазначив, що тексти публікуються у цьому виданні. А знайти їх можна, якщо підняти архів. Втім, на сайті видання текстів під авторством Корнієнка не знайшлось.

Фото: detector.media

Нагадаємо, що політсила "Європейська солідарність" оголосила бойкот телеканалу "1+1" через маніпуляції, сексизм та поширення проросійських меседжів. У фракції вважають, що програма "Право на владу" давно вже стала неетичною програмою.

Читайте також

1