На з`їзді "Слуг" розглянуть підготовку до виборів президента-2024

Головною темою з'їзду буде обрання голови партії замість Олександра Корнієнка
Головне
На з`їзді "Слуг" розглянуть підготовку до виборів президента-2024
З’їзд партії “Слуга народу” Фото: УНІАН
13 Листопада 2021, 13:05
читать на русском

На з'їзді партії "Слуга народу", який запланований на 15 листопада, окрім обрання нового голови політсили, розглянуть питання про підготовку до президентських виборів 2024 року.

Про це у програмі "Украина на самом деле" на телеканалі "Дом" заявив нардеп з фракції "Слуга народу" Олег Дунда.

Коментуючи обрання нового голови партії та можливих кандидатів, Дунда зокрема зауважив:

Я б не акцентувався на прізвищі кандидатів. Я б виходив з того, яку концепцію розвитку партії, насамперед регіональних структур, представлять ті чи інші кандидати. Чия структура буде реальніша, масштабніша, амбіційніша. Якщо цей кандидат зможе реалізувати заявлені цілі, то він має стати керівником партії.

На думку нардепа, основним завданням нового голови партії стане розширення регіональних структур.

У зв'язку зі зміною голови партії Дунда не виключає, що на з'їзді також можуть замінити заступників керівника пропрезидентської політсили.

Також на з'їзді ухвалять низку заяв щодо розвитку політсили, зокрема, з урахуванням майбутніх президентських виборів, які відбудуться за два роки.

Швидше за все, будуть заяви про найближчий розвиток на два роки партії. Тобто, яким ми курсом підемо, як відбудовуватиметься та сама структура. І, швидше за все, заява про підготовку до запланованих через два роки виборів. Хоч два роки - це досить великий термін, але щодо політичної діяльності потрібно готуватися заздалегідь, - підкреслив Дунда.

Нагадаємо, 8 листопада Олександр Корнієнко вирішив скласти повноваження голови політичної партії "Слуга Народу". Речниця партії повідомила, що 15 листопада партія проведе з'їзд та обере нового лідера, або лідерку.

Читайте також

1