Корнієнко розповів про свого наступника: хто може очолити "Слугу народу"

Корнієнко залишиться на посаді голови партії до рішення з’їзду
Головне
Корнієнко розповів про свого наступника: хто може очолити "Слугу народу"
Олександр Корнієнко Фото: Facebook
10 Листопада 2021, 13:52
читать на русском

Перший віцеспікер парламенту Олександр Корнієнко сподівається, що на посаді голови політичної партії "Слуга народу" його замінить жінка, проте спочатку кандидатуру потрібно узгодити з президентом України.

Про це повідомив Олександр Корнієнко, передає Слуга народу.

Я буду пропонувати певну кандидатуру. Звичайно, ми її спочатку узгодимо всередині партії та з президентом, тому що він є політичним лідером нашої партії. Це точно буде гідна людина. У нас є багато професіоналів, які показали себе у різних сферах – в парламенті, в роботі з депутатами, партійному будівництві. Вибрати є з кого, - сказав Олександр Корнієнко.

Він сподівається, що його замінить жінка, зокрема нардепка Олена Шуляк нині в шортлисті.

Корнієнко зазначив, що люди, які проявляють себе як професіонали, потім ідуть на підвищення, саме так діє принцип меритократії.

Так було з Віктором Ляшком, Олександром Кубраковим, зараз з Іриною Верещук. Це також спрацювало і в моєму випадку, - пояснив він.

Олександр Корнієнко додав, що він залишиться на посаді голови партії до рішення з’їзду.

Нагадаємо, 8 листопада Олександр Корнієнко вирішив скласти повноваження голови політичної партії "Слуга Народу". Речниця партії повідомила, що найближчим часом партія проведе з'їзд та обере нового лідера, або лідерку.

Читайте також

1