"Нафтогаз" представив новий тариф на весь опалювальний сезон з фіксованою ціною

Нова ціна від 1 жовтня буде однаковою для всіх споживачів
Головне
"Нафтогаз" представив новий тариф на весь опалювальний сезон з фіксованою ціною
Газ (Фото: pixabay)
25 Вересня 2021, 13:21
читать на русском

Від 1 жовтня до 30 квітня діятиме новий тариф "Комфортний сезон" від "Нафтогазу". Так, впродовж опалювального сезону споживачі платитимуть фіксовану ціну за газ - 7,96 за кубометр, але є різниця в обсягах газу.

Про це йдеться на сайті компанії.

Тариф "Комфортний сезон" ідентичний річному тарифному плану "Фіксований", який також становить 7,96 грн за кубометр. Втім, є різниця в умовах.

Що пропонує "Комфортний сезон"

  • Фіксована ціна на опалювальний сезон.
  • Необхідно використовувати однакову суму щомісяця впродовж дії тарифу.
  • За сплату до 15 числа в особистому кабінеті або чат-боті надається додаткова знижка 1% в наступному місяці.

Яка різниця між тарифами "Комфортний сезон" та "Фіксований"

Як пише ТСН.ua, різниця між тарифами полягає в тому, що з "Фіксованим" потрібно платити за реально спожитий газ, за лічильником.

А ось "Комфортний сезон" передбачає, що кожного місяця споживач буде платити фіксовану суму. Її будуть нараховувати на основі спожитого газу за минулий опалювальний сезон – від жовтня 2020 року до квітня 2021 року. Вираховується середній показник споживання кубометрів газу за місяць і обраховується за тарифом 7,96 грн/куб.м.

Нагадаємо, Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" від 9 серпня ввела новий тарифний план "Комфортний сезон" на опалювальний сезон для побутових клієнтів. Зазначається, за тариф на газ потрібно платити рівномірними частинами щомісяця. А ціна на газ в "Комфортному сезоні" зафіксована на рівні чинного річного тарифу - 7,96 грн/куб.м з ПДВ без вартості розподілу (доставки).

Читайте також наш матеріал: Тарифи осені: скільки українці платитимуть за газ та світло

Читайте також

1