Нардеп Вірастюк збирається придбати ще одне нове авто - ЗМІ

Стронгмен поклав око на “японця” за 1,5 млн
Нардеп Вірастюк збирається придбати ще одне нове авто - ЗМІ
Василь Вірастюк (Фото: Фейсбук)
21 Березня 2024, 10:42
читать на русском

Народний обранець та стронгмен Василь Вірастюк напевно вирішив, що чотирьох автівок у гаражі йому замало. А тому захотів придбати ще одну, причому з салону.

Про це пише видання Інформатор.

“Інформатор” помітив “слугу” у представництві офіційного дилера японської фірми Subaru на столичних Позняках. Там він придивлявся до кросовера Forester. Цей автомобіль у салоні коштує від 1,3 млн до 1,7 млн гривень, залежно від комплектації.

Згідно з декларацією політика за 2023 рік, у нього вже є чотири машини: AUDI A8 2017 року випуску, яку він придбав у січні 2022-го за 959 тисяч гривень, Chevrolet Caprice 1992 - нею нардеп володіє з 2019 року, її задекларована вартість - 250 тисяч гривень. А також Toyota Land Cruiser 4.2 2000 року випуску та Chevrolet Camaro 1991-го. В документі також вказана Hyundai, яка належить дружині Вірастюка, але восени минулого року подружжя розлучилося.

Нагадаємо, стронгмен та депутат Верховної Ради Василь Вірастюк, схоже оговтався від нещодавнього розлучення. За чутками, у політика вже новий роман. А новою обраницею стала його колега по партії “Слуга народу” Олена Криворучкіна.

Криворучкіну, якій 52 роки, та 49-річного Вірастюка стали часто помічати разом. В кулуарах кажусь, що вони зблизилися, працюючи рука об руку.

"Вони дуже підходять один одному, на одній хвилі. Обидва одинокі серця, які не поставили хрест на особистому житті", — каже джерело в парламенті.

У сесійній залі вони сидять поруч і доволі часто викладають у соцмережі спільні фото.

Читайте також

1