Нардепа Арахамію оштрафували за паркування на пішоходному переході - фото

Штраф становив 510 грн, хоч автомобіль простояв на переході пів дня
Нардепа Арахамію оштрафували за паркування на пішоходному переході - фото
Давид Арахамія Фото: УНІАН
13 Березня 2021, 13:17
читать на русском

Голова фракції "Слуга Народу" в Верховній Раді Давид Арахамія отримав штраф у розмірі 510 грн за порушення правил дорожнього руху та паркування автомобіля Toyota Land Cruiser на пішохідному переході.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у Facebook.

Білошицький наголосив, що попри те, що в медіа поширилось повідомлення про порушення ПДР Арахамією з натяком на непритягнення до відповідальності нібито через його статус, депутата оштрафували.

Фото: facebook.com/Bilosh

Читайте також

За його словами, патрульні поліціянти відреагували на це порушення, Арахамію притягнули до відповідальності згідно з вимогами чинного законодавства.

Адміністративна постанова за ч. 3 ст. 122 КУпАП була складена та навіть оплачена на місці за допомогою електронного термінала, - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/Bilosh

Контекст. 12 березня вдень поруч з Офісом президента Володимира Зеленського на вулиці Банковій у Києві помітили авто керівника фракції "Слуги народу" у Верховній Раді Давида Арахамії, яке було припарковане з грубими порушеннями. Свій автомобіль Toyota Land Cruiser депутат поставив прямо на пішохідному переході, чим створив суттєву перешкоду руху. Поліціянти відреагували лише ввечері.

1