Нардепка Буймістер про "Слугу народу": керівництво фракції - безглузде

Ексчленкиня фракції СН заявила, що було важко працювати з колишніми колегами
Нардепка Буймістер про "Слугу народу": керівництво фракції - безглузде
Людмила Буймістер Фото: УНІАН
15 Листопада 2021, 11:41
читать на русском

Народна депутатка Людмила Буймістер, яку виключили зі складу фракції "Слуга народу", розповіла, як їй складно було працювати з колегами-слугами у Верховній Раді.

В етері телеканалу "Україна 24" вона розповіла, що "два роки в цьому жити — це дуже важко".

Мене тримав патріотизм і відповідальність перед виборцями за те, що відбувається в державі - в економічній сфері, в інших сферах, - сказала вона, пояснюючи, чому раніше не покинула фракцію, якщо їй там не подобалося.

Також нардепка звинуватила керівництво фракції у нерозумінні юридичних нюансів та назвала його "безглуздим".

Давайте будемо не голослівними політиками, а юристами. Ми обговорюємо юридичне питання. Для мене важливо, які документи свідчать про членство чи не членство, про виключення чи не виключення депутата з фракції. Якщо ми говоримо в сенсі 81 статті Конституції, є заява, яка всі депутати писали, вступаючи на посаду, згідно зі статтею 81 Конституції, щоб перестати бути членом фракції, потрібно з неї вийти, написавши відповідну заяву, правильно? Через те, що керівництво вже вашої, слава богу, фракції безглузде і не вміє працювати з документами, не треба перекладати з хворої голови на здорову, - сказала вона.

Нагадаємо, раніше народна депутатка Людмила Буймістер в ексклюзивному інтерв'ю для Парламент.UA заявила, що наразі в "Слузі народу" "відбувається війна з непокірними та незгодними".

Читайте також