Нардепка Софія Федина народила сина

Федина незаміжня, але має тривалі стосунки з чоловіком, на ім'я Олег
Нардепка Софія Федина народила сина
Софія Федина
2 Грудня 2023, 17:49
читать на русском

У народної депутатки від фракції "Європейська солідарність" Софії Федини поповнення у сім’ї. У неї народився хлопчик.

Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

"Маю для вас неймовірно круту новину! В моєї колеги, депутатки Софії Федини сьогодні народився хлопчик! Перш за все міцного здоровʼя малюку! Нехай росте на радість батькам! Мої найщиріші вітання Софії! Народився ще один справжній козак!" – написав нардеп.

Зазначимо, що Софія Федина не афішує своє особисте життя. Відомо, що вона незаміжня, але має тривалі стосунки з чоловіком, на ім'я Олег. Це перша дитина у пари.

"Все, що потрібно про нього знати, – він моє щастя. Вдячна, що мене терплять таку, якою я є. Мене постійно немає вдома, навколо мене купа чоловіків, є в будинку не приготовлено, прибирати часу немає, а мене люблять і цінують", – розповідала вона.

Як повідомляло dsnews, чоловіком Софії Федини є ветеран АТО/ООС Олег Король. Про це свідчать кілька спільних фото в соцмережі.

26 серпня 2021 року чоловік оновив фото профілю на своїй сторінці у Facebook. На фото він обіймається із Федіною. Чим займається Олег Король, невідомо. Судячи з фото та постів у соцмережі, він був поранений.

Софія Федина - українська співачка, телеведуча, політична і громадська діячка, член Президії Світової федерації українських лемківських об'єднань, політолог-міжнародниця.

Кандидат політичних наук, доцент кафедри міжнародних зв'язків і дипломатичної служби Львівського університету ім. Франка.

26 жовтня 2019 Софія разом з військовою Марусею Звіробій в одній із львівських кав'ярень записала відеозвернення до президента Зеленського, яке було розцінене органами влади як погроза життю президента.

У лютому 2020-го Федину викликали до ДБР з метою вручити підозру щодо кримінальної справи проти неї. 10 березня Печерський суд Києва обрав депутатці особисте зобов'язання як запобіжний захід у рамках справи про можливі погрози. 12 травня ДБР завершило розслідування, продовживши Федині запобіжний захід.

Нагадаємо, подружжя нардепів, представниця "Батьківщини" Альона Шкрум та "Слуга народу" Дмитро Наталуха, уперше стане батьками.

1