Не може згадати імена: у Саакашвілі почались серйозні провали в пам'яті

Причиною такого стану політика є голодування
Не може згадати імена: у Саакашвілі почались серйозні провали в пам'яті
Міхеїл Саакашвілі Фото: Mikheil Saakashvili у Фейсбук
5 Листопада 2021, 23:03
читать на русском

Стан здоров'я колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі щодня погіршується. У політика через голодування почалися провали у пам'яті.

Про це розповів адвокат Ніка Гварамія, пише "Грузія онлайн".

За його словами, Саакашвілі знесилений настільки, "не може написати листа".

Фізично - це дуже помітно, у нього серйозні провали в пам'яті. Він не може згадати імена деяких людей. Моє поки що пам'ятає, але під час розмови виявилось, що він не зміг навіть згадати імена деяких своїх друзів, - заявив адвокат.

Адвокат політика стверджує, що Саакашвілі відмовляється співпрацювати з медичним консиліумом доти, поки не призначать альтернативну медичну комісію.

Водночас у Міністерстві юстиції Грузії кажуть, що політик в колонії їсть каші та п'є натуральні соки, попри оголошене голодування. За словами міністра юстиції Грузії Раті Брегадзе, стан здоров'я Саакашвілі стабільний, а всі життєві показники в нормі.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 1 жовтня в Тбілісі. Колишній президент Грузії прилетів на батьківщину для участі у місцевих виборах. Його одразу затримали й запроторили до в'язниці, де він оголосив голодування. В день затримання Саакашвілі та Ясько записали спільне відео, в якому розповіли про свої стосунки.

На початку листопада президентка Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що колишнього очільника грузинської держави Міхеїла Саакашвілі не помилує. За її словами, він не відповідає критеріям політичного в'язня чи жертви несправедливості.

Читайте більше у нашому матеріалі: Саакашвілі під вартою: що політику "світить" у Грузії та чи треба Україні його повертати

Читайте також