Не задекларувала оренду квартири за 5 мільйонів: НАБУ розшукує нардепку-слугу Шол

Маргарита Шол є відомою світською левицею, завсідницею фітнес-клубів та салонів краси
Не задекларувала оренду квартири за 5 мільйонів: НАБУ розшукує нардепку-слугу Шол
Маргарита Шол
10 Січня 2023, 11:19
читать на русском

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук народну депутатку від партії "Слуга народу" Маргариту Шол.

Про це повідомляє НАБУ на своїй сторінці у Facebook.

За даними відомства, Шол не вказала в декларації за 2020 рік відомості про оренду квартири на Печерську в Києві. Нардеп підозрюється у декларуванні неправдивої інформації, зазначено в релізі НАБУ.

НАБУ розшукує народну депутатку України IX скликання, яка не вказала в декларації за 2020 рік відомості про оренду квартири на Печерську в Києві, вартість якої становить близько 5 млн грн", - сказано у повідомленні.

При цьому на сайті “Слуги народу” вказано, що Шол входить до комітету Верховної Ради з аграрної та земельної політики. Вона також очолює підкомітет з питань розвитку базових галузей в агропромисловому комплексі.

Довідка: Маргариті Шол 35 років, вона родом з міста Маріуполь. Навчалась у Приазовському державному технічному університеті. На виборах президента України 2019 року була довіреною особою Володимира Зеленського. На момент обрання народним депутатом мала статус безробітної.

Обрана народним депутатом в липні 2019 року за списками партії "Слуга народу". У списках політичної сили проходила під 107 номером з 124 прохідних номерів.

Маргарита Шол має репутацію світської левиці, велика прихильниця салонів краси та фітнес-клубів.

Нагадаємо, 28 грудня іншому нардепу-слузі Юрію Камельчуку вручили підозру за недостовірне декларування. На думку НАБУ і САП, нардеп Слуг народу Юрій Камельчук не задекларував орендовану квартиру на Печерську в Києві вартістю понад 3,6 млн грн та 48,8 тисячі доларів кредитних зобов'язань перед ПриватБанком.

Читайте також

1