Немчінов назвав три найбільших міста України по захворюваності на СOVID-19

Три найбільших міста по захворюваності СOVID - це Харків, Одеса та Київ
Немчінов назвав три найбільших міста України по захворюваності на СOVID-19
Коронавірус (Flicr)
10 Жовтня 2020, 07:27
читать на русском

Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов на брифінгу за результатами засідання уряду назвав міста України, які є лідерами по захворюванності на коронавірус.

За його словами, найбільше хворих на СOVID-19 було зафіксовано якраз у тих містах, де проводилися масові заходи, повідомляє Укрінформ.

Ми робили аналіз сьогоднішньої статистики і виявили, що три найбільших міста по захворюваності - це Харків, Одеса та Київ. Фактично, це міста , у яких проводилися масові заходи. Я знаю, що Національна поліція порушила справи по Одесі. За сьогодні в Дніпропетровській області і в місті Дніпро 12 померлих за день, при тому, що декілька сотень захворілих, - сказав Немчінов.

За його словами, якщо поліція доведе , що ці заходи були проведені із порушенням карантинних вимог, за це організатори понесуть відповідальність.

Читайте також

Нагадаємо, 1 жовтня на брифінгу у Рівненській області президент України Володимир Зеленський (Володимир Зеленський - досьє) заявив, що жорсткий карантин в Україні повністю збив першу хвилю пандемії коронавірусу.

Нагадаємо, 3 жовтня українська співачка Ольга Полякова вітала вчителів із професійним святом на концерті у Новобаварському районі Харкова. Проведенням масового заходу зацікавилися у поліції.

5 жовтня міністр культури Олександр Ткаченко відреагував на проведення концерту Ольги Полякової в Харкові.

Він назвав організацію концерту при сьогоднішніх коронавірусних умовах безвідповідальною.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов (Максим Степанов - досьє), своєю чергою, розкритикував владу у Харкові, де після дозволених концертів зафіксували 425 нових випадків інфікування коронавірусом.

1