Невістка Марченко і Медведчука засмагає у бікіні, поки її свекор в СБУ (фото)

Дружина 25-річного Богдана Марченка хвалиться знімками з теплих країв
Невістка Марченко і Медведчука засмагає у бікіні, поки її свекор в СБУ (фото)
Оксана Марченко з невісткою Катериною / Фото: instagram.com/90_katerina_60
5 Травня 2022, 15:42
читать на русском

Поки українська телеведуча-колаборантка Оксана Марченко плаче та звертається до світових лідерів з проханням відпустити її чоловіка Віктора Медведчука, якого затримала СБУ, їхня невістка Катерина відпочиває за кордоном. Жінка ділиться відвертими фото та позитивним закордонним контентом.

Дружина 25-річного Богдана Марченка похвалилася знімками біля басейну та у спортзалі, пише TAБЛOID.

Крім Катерини, на фото також можна побачити однорічного онука Оксани Марченко - Віктора.

Наразі невідомо, де саме від війни ховається Катерина з сином. Невідомо і те, де зараз перебуває її чоловік, пасинок Медведчука і син телезірки від першого шлюбу.

Фото свідчать про те, що Катерина обрала для відпочинку теплу та сонячну країну. Вона показала засмагле тіло в купальнику біля басейну та маленького Вітю у плавках.

У спортзал невістка Марченко одягає відверте вбрання, аби хвалитись новими знімками. Поки в Україні триває війна, а свекор сподівається на порятунок від свого кума владіміра путіна, киянка Катерина втомлюється від виснажливих тренувань.

Дівчина не скаржиться, оскільки спорт дає свої результати, якими вона поспішила поділитись із підписниками. За молодою мамою в Instagram стежить понад 15 тисяч людей.

Нагадаємо, що 27 квітня, слідчі Державного бюро розслідувань завітали з обшуками на Львівщину - за місцями реєстрації та власності братів нардепів Віктора Медведчука і Тараса Козака - Сергія Медведчука та Богдана Козака.

Своєю чергою в будинку хатньої робітниці затриманого Віктора Медведчука провели санкціонований судом обшук та знайшли 467 тисяч доларів та 87 тисяч євро.

Суд заарештував корпоративні права та рахунки підприємств на понад 40 млн гривень, які належали родичам Віктора Медведчука та Тараса Козака.

Читайте також

1