Обсяг торгів на криптовалютних біржах вперше перевищив 2 трлн доларів

Ще у лютому сумарний обсяг торгів був на 1 трлн доларів менше
Обсяг торгів на криптовалютних біржах вперше перевищив 2 трлн доларів
Криптовалюта (фото: Pexels)
2 Червня 2021, 11:09
читать на русском

У травні обсяг торгів на криптовалютних біржах вперше від лютого цього року перевищив 2 трлн доларів, хоча до цього було близько 1 трлн доларів.

Як повідомляє Bits.media, сумарний обсяг торгів на основних криптовалютних біржах вперше перевищили 1 трлн доларів у лютому цього року.

У лютому цей показник сягнув 1,23 трлн доларів, у березні знизився до 1,17 трлн доларів, у квітні - 1,66 трлн доларів, а в травні сумарний обсяг торгів перевищив 2,2 трлн доларів.

Панівною біржею на ринку залишається Binance, де за травень місяць обсяг угод 1.5 трлн доларів. Це становить дві третини від загального обсягу торгів на криптовалютних біржах.

Водночас американська біржа Coinbase є лідером серед майданчиків, де торгують за фіатні гроші. Користувачі цієї платформи уклали угод на 198 млрд доларів.

Експерти прогнозують, що у червні обсяги торгів на криптовалютних біржах можуть знизитися через заборону на майнінг та інші обмеження Китаю.

Нагадаємо, що середній розмір комісії за транзакцію біткоїнів досяг мінімуму з початку року та становив 0.0002 BTC (майже вісім доларів). Ще півтора місяця тому вартість відправки BTC становила 62 долари.

Читайте також

1