Охоронці Путіна збирають із вбиралень його екскременти - відео

Оточення президента рф прагне унеможливити забір його сечі чи калу для аналізів
Охоронці Путіна збирають із вбиралень його екскременти - відео
Вбиральня, туалет Фото: Pexels
10 Червня 2022, 10:29
читать на русском

Французькі журналісти стверджують, що під час закордонних поїздок президента рф його охорона заходить після путіна до вбиральні та збирає його екскременти.

Як пише газета Paris Match, спеціальний співробітник федеральної служби охорони (ФСО), що супроводжує російського президента, відповідає за збирання його екскрементів та доставку їх на росію. Такі міри начебто були запроваджені від 2017 року.

Журналісти припускають, що такі дії ФСО свідчать про намір приховати інформацію про стан здоров'я путіна та "сліди його можливого лікування".

У статті "Путін хворий: чутки чи пухлина?" зазначається, що охоронець збирає сечу й фекалії путіна у спеціальні пакети, складає їх у валізу та везе на росію - це роблять начебто задля того, аби ніхто не міг зібрати зразки з випорожнень президента рф та дізнатися про стан його здоров’я.

Нагадаємо, ізраїльський журналіст Марк Котлярський з посиланням на московські джерела повідомив, що російського диктатора владіміра путіна знову готують до операції через погіршення стану здоров'я. 

Читайте також