Окупанти готові бунтувати та самовільно покидати службу, щоб не стати "грузом 200" (відео)

Росіяни скаржаться, що такого не було навіть у Чечні
Окупанти готові бунтувати та самовільно покидати службу, щоб не стати "грузом 200" (відео)
Знищена техніка російських загарбників / Фото: t.me/UkraineNow
31 Березня 2022, 20:51
читать на русском

Росіяни дурять своїх контрактників, щоб втримати на війні в Україні. Вони автоматично продовжують їм контракти, які закінчилися ще до початку бойових дій. І коли солдати протестують та хочуть відмовитися воювати – погрожують арештом за дезертирство.

Про це свідчать перехоплені розмови окупантів, які опублікувала Служба безпеки України.

"Вы домой вернётесь либо грузом 200, либо грузом 300, либо от семи до двенадцати (прим: років в'язниці)", – цитує свого командира російський контрактник.

У розмові з дружиною він скаржиться, що такого не було навіть у Чечні, і окупанти готові бунтувати, самовільно покидаючи службу: "Как приедем в Беларусь, просто тупо сам билет на поезд куплю, сам домой уеду".

Ще на початку лютого вояка встиг підписати рапорт на звільнення. І все ж його відправили "на навчання", пообіцявши завершити їх до 20 числа.

Натомість вже кінець березня, а окупант в Україні, на війні, яку керівництво вперто називає "спецоперацією". Тож звертається до дружини за допомогою: "Позвони в комендатуру московскую, уточни: контракт продлевается в случае войны, а это не война, это спецоперация".

Та поки росіяни шукають спосіб, як не воювати в Україні – в СБУ дали їм підказку: просто здатися у полон.

Нагадаємо, що російські окупанти вже не планують наступальних операцій і не мріють про перемогу. Більшість орків хоче просто вижити, а свій страх "лікують" алкоголем.

Читайте також наш матеріал: Було завдання – захопити Київ: свідчення окупантів, які потрапили в полон

Читайте також

1