Окупанти готові тікати з України та мріють про ротацію: СБУ перехопила розмови орків (відео)

Початку загарбникам обіцяли 3-денний переможний марш
Окупанти готові тікати з України та мріють про ротацію: СБУ перехопила розмови орків (відео)
Російська техніка, війна в Україні / Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
29 Березня 2022, 05:00
читать на русском

Армія путіна готова втекти з України: щоб її втримати, Кремль придумує нові "обіцянки". А ось ротації так, яку постійно переносять, так і не має.

Про це свідчить чергова порція телефонних розмов окупантів, які вдалося перехопити Служба безпеки України.

Так, спочатку загарбникам обіцяли 3-денний переможний марш. Згодом рашисти тримали своїх вояків обіцянками ротації. Одним говорили, що заберуть додому 19 березня, іншим – 25.

Однак реальної можливості провести ротацію так і не знайшли, а для тих, хто під натиском українських захисників поступово втрачає надію, придумали нову дату – "кінець місяця".

Ось що один із загарбників розповідає своїй дружині в РФ: "…паника какая-то. Не могу больше…. Я тут нах*й никому не нужен…". Він просить її ще раз запитати командування його військової частини, коли ж все-таки планується ротація: "19-го нас должны были поменять. 19 число прошло, а они ничего не думают".

Намагається донести, що подальше перебування на війні для нього є просто нестерпним: "Каждый раз я просыпаюсь с такой радостью, что я проснулся. В Сирии такого не было. Ты понимаешь? В Сирии… моментов таких даже не было".

В СБУ наголосили, що чим довше окупанти залишатимуться на нашій землі – тим важче їм буде прокинутися живими.

Нагадаємо, що на третій тиждень навіть "мирна" категорія росіян починає усвідомлювати наслідки війни проти України. Тому вони бажають виїхати зі своєї країни.

Читайте також наш матеріал: Було завдання – захопити Київ: свідчення окупантів, які потрапили в полон

Читайте також

1