Окупанти поранили українського захисника поблизу Авдіївки

Вороги обстріляли наші позиції з ручних протитанкових гранатометів
Головне
Окупанти поранили українського захисника поблизу Авдіївки
Війна на Донбасі, снайпер Фото: Міноборони
8 Липня 2021, 10:42
читать на русском

Російські найманці на Сході обстріляли українські позиції поблизу Авдіївки з ручних протитанкових гранатометів та поранили військового.

Як повідомляє штаб операції Об'єднаних сил, у результаті обстрілів один військовий отримав осколкові поранення. Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого – задовільний.

За даними ООС, протягом минулої доби, 7 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Поблизу населеного пункту Піски ворог вів вогонь по позиціях наших захисників з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Неподалік Старогнатівки окупанти застосовували міномети 82-го калібру.

Біля Золотого-4 російські найманці обстрілювали позиції українських захисників зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів. У районі населеного пункту Причепилівка військові формування РФ вели вогонь з мінометів 120-го калібру, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.

Поблизу Луганського ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Повідомляється, що на ворожі обстріли українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину ранку, 8 липня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовані три порушення режиму припинення вогню. За поточну добу бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає.

Нагадаємо, що 5 липня у зоні ООС загинув багатодітний 37-річний майор Богдан Бродовський. Був кадровим військовим із великим досвідом. Служив у Збройних Силах України з 2002 року.

Читайте також