Окупанти закрили Кримський міст, щоб "влада" могла втекти до РФ - ЗМІ

Російсько-окупаційна влада залякує "туристів" з РФ, які уже затрималися на півострові
Окупанти закрили Кримський міст, щоб "влада" могла втекти до РФ - ЗМІ
Кримський міст /.Фото з мережі
17 Серпня 2022, 08:37
читать на русском

Представники "влади" окупованого Криму після чергової "бавовни" почали таємно втікати до росії через Кримський міст.

Як повідомляє 24 канал з посилання на розвідку, окупанти закрили Кримський міст до 6 ранку 17 серпня нібито через атаку України.

Насправді ж, за даними українських спецслужб, російські чиновники готуються разом із сім'ями та майном втекти з Криму, тому й перекрили міст. Простим людям нічого не пояснюють.

Українська розвідка з'ясувала, що російсько-окупаційна "влада" запустила фейк, щоб налякати "туристів" з РФ, які уже затрималися на півострові, що начебто Україна може обстрілювати міст. Причиною закриття мосту називають роботу ППО, а для того, аби "убезпечити людей від уламків", потрібно його закрити. Насправді ж "влада" збираються разом із родинами та майном таємно і тихенько втекти.

Кримський міст /.Фото з мережі

Нагадаємо, що вдень 16 серпня на Кримському мосту зафіксували рекордний трафік машин. Люди масово виїжджають з Криму. Крім того, величезні черги були на залізничому вокзалі Сімферополя.

За словами президента Володимира Зеленського, росіяни тікають, бо розуміють, Крим – не місце для них. Українців, які живуть на півострові, закликали бути обережними та триматись якомога далі від військових об'єктів.

Читайте також

1