Олена Зеленська розповіла про плани її родини на зимові свята

Перша леді розповіла чому їй складно придбати подарунки для рідних
Олена Зеленська розповіла про плани її родини на зимові свята
Олена Зеленська (Фото: Офіс президента)
13 Грудня 2023, 19:50
читать на русском

Перша леді України Олена Зеленська поділилася планами на зимові свята. Вона наголосила, що цьогоріч її родина точно обміняється подарунками.

Про це вона розповіла BBC.

Загалом родині Зеленських зараз складно щось планувати. Перша леді зізналася, що поки не знає, чи вдасться її родині втілити все, що вони звикли робити на Різдво. Втім, обмінюватися подарунками вони точно будуть.

"Одна традиція сто відсотків буде втілена – це дарувати подарунки одне одному і, авжеж, дітям", – поділилася Олена Зеленська.

Водночас дружина президента зізналася, що навіть придбати подарунки для рідних їй зараз складно. Втім, на щастя є онлайн-магазини.

"Для нас це зараз складне завдання. Тому що я майже не можу кудись вийти, у крамницю в тому числі. Але, на щастя, є інтернет-магазини, і тому я, чесно кажучи, дуже велику частину часу зараз проводжу скролячи стрічку й видивляючись, що я можу придбати як подарунки", – поділилася перша леді.

Олена Зеленська підсумувала, що подарунки обов'язково будуть, але як родина ними обміняється, вона поки не знає.

Також нещодавно перша леді України розповіла, що здебільшого, коли є можливість поспілкуватися, вони з чоловіком спілкуються про дітей та обговорюють родинні питання. Так, нещодавно зіркове подружжя розмовляло про те, які подарунки купити для близьких на новорічні та різдвяні свята.

"Сьогодні ми обговорювали, які подарунки можемо приготувати дітям до дня Святого Миколая. 6 грудня будемо святкувати, а ми ще не готові. А там вже треба на Різдво і на Новий рік придумувати. Ми поки не дійшли згоди", – сказала тоді Зеленська.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський розповів, яку музику він любить слухати. Він також назвав улюблений гурт, який йому подобається найбільше.

Читайте також