Пандемія у Словаччині: медикам допомагатимуть військові

Вони будуть стежити за порядком
Пандемія у Словаччині: медикам допомагатимуть військові
Захисна маска, коронавірус (фото: Pexels)
10 Жовтня 2020, 08:33
читать на русском

Три дні поспіль у Словаччині фіксують рекордну кількість нових випадків коронавірусу. Влада вирішила оголосити, що від сьогодні лікарям будуть допомагати військові.

Про це повідомляє видання Reuters.

Як відомо, за останню добу в Словаччині виявили 1184 хворих COVID-19, що є найбільшим добовим показником від початку пандемії. Напередодні було зареєстровано 1037 випадків, а 7 жовтня - 877. Всього в країні заразились коронавірусом 16 910 людей, з них одужали 5452 пацієнта та померли - 57.

Через збільшенням кількості нових випадків коронавірусу, словацькі військовослужбовці від сьогодні будуть спостерігати за порядком в країні, допомагати медсестрам та водіям.

Читайте також

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Європі зростає втома населення від пандемії COVID-19 та обмежувальних заходів. Після опитувань стало відомо, що в 27 європейських країнах, стомлюваність в деяких місцях охопила понад 60% населення.

Своєю чергою, Всесвітня організація охорони здоров’я зафіксувала рекордну кількість нових випадків зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 за добу у світі. 9 жовтня коронавірус діагностували у 338 779 жителів планети.

Читайте наш матеріал: Коронавірус в Україні: як ми дійшли до піку та чому його не бачить влада

1