Парламент може зібратися на позачергове засідання через тарифи - Разумков

Також депутати обговорять економічне зростання в Україні
Важливо
Парламент може зібратися на позачергове засідання через тарифи - Разумков
Дмитро Разумков / Facebook
1 Березня 2021, 17:06
читать на русском

Верховна Рада України може зібратися на позачергове пленарне засідання для розгляду низки законопроєктів, пов’язаних з тарифною політикою, а також питаннями житлово-комунального господарства.

Про це під час Погоджувальної ради заявив голова парламенту Дмитро Разумков.

Питання, яке хвилює українців, пов’язане з житлово-комунальним сектором. У тому числі й тарифні проблеми, які також сьогодні бентежать людей. Знаю, що є законопроєкти, які включені до порядку денного засідань тижня, - зазначив він.

Він додав, що є пропозиція декількох депутатських фракцій та груп щодо проведення позачергового засідання, пов’язаного з низкою законопроєктів, які допомогли б врегулювати це питання у сфері ЖКГ.

Читайте також

Разумков підкреслив, що серед основних питань, які стоять перед Верховною Радою, окрім сфери ЖКГ, є створення умов для боротьби з коронавірусом.

Сьогодні багато викликів стоять як перед Україною, так і перед усім світом, зокрема, і перед нашими громадянами. Тут всі повинні докладати максимум зусиль, щоб досягнути результатів, - сказав спікер (досьє на Дмитра Разумкова).

На минулому тижні, нагадаємо, спікер Разумков скликав позачергове засідання Верховної Ради, щоб розглянути закон про державну службу № 4531, який раніше ветував президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського).

1