Підліток-мажор з Харкова зізнався, хто був за кермом Infiniti у момент ДТП

Його свідчення підтвердила дівчина, яка була пасажиркою
Підліток-мажор з Харкова зізнався, хто був за кермом Infiniti у момент ДТП
Аварія у Харкові Фото: Телеграм-канал ХХ
29 Жовтня 2021, 09:33
читать на русском

16-річний Микола Харківський фактично зізнався, що винуватцем смертельної ДТП у Харкові був саме він.

У коментарі журналістці СТБ під час суду хлопець сказав, що працівники СТО віддали йому машину з несправними гальмами. Він стверджує, що намагався уникнути зіткнення, проте машина не хотіла гальмувати.

Прошу вибачення. І те, що кажуть, що машина цілком справна була - ні, там були погані гальма, і це знали на сервісі. Не пам'ятаю, яка швидкість була. Ну, на відео видно навіть по камерах, що я гальмую, але воно не гальмується, - сказав він.

Одна із пасажирок Infiniti, яка постраждала у ДТП, Ліза також підтвердила, що за кермом був саме її неповнолітній товариш.

Як пише NewsRoom, Ліза надала свідчення поліції. Про це повідомила виданню її матір.

Звичайно, за кермом був він. Ми навіть написали свідчення. Вона сиділа попереду на пасажирському сидінні поруч з ним, - розповіла Наталія Дусик.

Мама постраждалої стверджує, що її дочка опинилася в машині випадково.

Взагалі вона їхала зі своїми знайомими, які сиділи ззаду і також постраждали. Виходить, Микола - це їх спільний знайомий. Він їй ніякий не хлопець, як пишуть. Через це їй приходять погрози. Люди, думають, що аварію спровокував її хлопець, тому бажають їй смерті. При цьому ні сам Микола, ні його сім'я на контакт не виходили і нічого не просили. Ні допомоги, ні погроз від них не було, - розповіла матір Лізи.

Раніше адвокатка Миколи заявляла, що її підзахисний не пам'ятає, чи був він за кермом у момент ДТП.

Нагадаємо, 26 жовтня 2021 року близько 20:40 в районі перехрестя вулиць Гагаріна та Одеської у Харкові сталася смертельна аварія - 16-річний водій Infiniti проїжджав перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся із Chevrolet Aveo. Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє хлопців 19 років та 16-річна дівчина з тяжкими травмами доставлені до лікарні.

28 жовтня суд ухвалив рішення відправити Миколу Харківського у СІЗО без права внесення застави.

Читайте також

1