По 80-100 трупів під кожним будинком: рашисти змушують маріупольців розбирати завали

Психіка місцевих жителів не витримує через жахи побаченого під завалами
По 80-100 трупів під кожним будинком: рашисти змушують маріупольців розбирати завали
Фото: Петро Андрющенко Телеграм
7 Травня 2022, 18:23
читать на русском

У Маріуполі окупанти примушують людей розбирати завали, але витримують не усі, оскільки кількість людських тіл і їхніх фрагментів під ними зводить з розуму.

Про це у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Чиновник зокрема розповів історію одного з маріупольців, який залишився у місті. Під натиском окупантів та аби прогодувати родину, тиждень тому чоловік зголосився розгрібати в місті завали, але витримав лише кілька днів. Каже, що люди, які працювали разом з ним, блювали, впадали в мовчазний ступор. Регулярно траплялися істерики. Все тому, що кількість людських тіл і їх фрагментів під завалами зводить з розуму.

Під кожним будинком, який вони розгрібали, було біля 80-100 трупів. Тож, є цілком обґрунтовані підозри, що офіційні цифри людських втрат по Маріуполю з реальними можуть не співпадати. Людина каже, що у людей в місті зараз дуже у багатьох нервові зриви. Деякі раптово й невчасно починають сміятися, деякі плачуть. Люди стали більше містом пересуватися й бачать усі жахи, усі руйнування. Тепер вся картина у них перед очима. Психіка й не витримує радощів "руского миру", - наголосив Андрющенко.

Нагадаємо, 1 травня, президент України Володимир Зеленський повідомив, що розпочалася евакуація цивільних з "Азовсталі" у Маріуполі. Однак офіційно українською владою не було оголошено, чи вирішується питання евакуації поранених захисників Маріуполя з полку "Азов", які перебувають у підвалах заводу.

У полку "Азов" розповіли, що поранені солдати у підвалах "Азовсталі" помирають у страшних муках через нестачу медикаментів.

Читайте також