Подоляк сказав, коли українська армія перейде в інтенсивний контрнаступ

ЗСУ зможуть довести РФ, що друга армія світу перебуває в іншій географічній точці планети
Головне
Подоляк сказав, коли українська армія перейде в інтенсивний контрнаступ
Українські військові, ЗСУ / Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
3 Червня 2022, 21:33
читать на русском

Збройні сили України зможуть перейти в інтенсивний контрнаступ після того, як Україна дочекається всієї зброї від міжнародних партнерів.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в етері національного телемарафону.

За його словами, зброя допоможе переломити хід війни на користь України. Тоді ЗСУ зможуть показати РФ, де насправді їхня "друга армія світу".

Подоляк вважає, що швидко отримувати зброю від країн Заходу заважає "стара консервативна система", яка не дозволяє ухвалювати такі рішення швидко. Ще місяць тому зброя від європейських країн могла б зменшити ту кількість втрат, які є на сьогодні з нашого боку.

Європа ухвалює рішення трошки поступовіше, ніж нам би хотілося. Коли ми отримуємо всю достатню кількість зброї? Найближчим часом. Ви це побачите, як тільки почнеться більш інтенсивний контрнаступ з нашого боку, - запевнив він.

За словами радника глави ОП, уже відбуваються окремі контрнаступи, але на повномасштабну відсіч ворогові можна сподіватися лише після отримання необхідної зброї.

ЗСУ зможуть довести РФ, що друга армія світу знаходиться в іншій географічній точці планети, - переконаний Подоляк.

Нагадаємо, що радник голови Офісу президента Михайло Подоляк назвав ключову мету російських окупантів. Ворог прагне захопити певні території України та після цього вести переговори з цих позицій.

Читайте також