Поліція Києва назвала основні версії смерті українського боксера Вірчиса

Правоохоронці перевіряють, чи мав він із кимось неприязні відносини або ж боргові зобов’язання
Поліція Києва назвала основні версії смерті українського боксера Вірчиса
Володимир Вірчис / Фото: vechirniy.kyiv.ua
2 Лютого 2022, 10:37
читать на русском

Поліція розглядає дві основні версії смерті відомого українського боксера Володимира Вірчиса, якого знайшли повішеним 28 січня у Дніпровському районі столиці.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Основними із них є вчинення самогубства або ж доведення до самогубства. У рамках кримінального провадження опитуються рідні Володимира Вірчиса, його друзі та знайомі, свідки та очевидці події, - йдеться у повідомленні.

Крім того, правоохоронці перевіряють інформацію про те, чи мав він із кимось неприязні відносини або ж боргові зобов’язання.

Нагадаємо, вночі із 27 на 28 січня поблизу будинку на вулиці Раїси Окіпної у Дніпровському районі Києва перехожий виявив чоловіка із зашморгом на шиї. Згодом поліцейські встановили, що загиблий – це відомий боксер Володимир Вірчис. Для встановлення остаточної причини смерті чоловіка призначена судово-медична експертиза.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією – умисне вбивство з позначкою "самогубство".

Водночас журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у Facebook розповів, що вчора Вірчіс прийшов на суд до Владислава Мангера (колишнього голови Херсонської обласної ради), який є обвинуваченим у вбивстві громадської активістки Катерини Гандзюк. Вірчіс публічно вимагав у Мангера повернути борг.

Іншу версію причин самогубства у коментарі Новини.LIVE розповів близький друг спортсмена Тимофій Нагірний. На уточнення, чи було це самогубство, чоловік відповів дуже заплутано та розповів, що у боксера були всі симптоми коронавірусу: "Так, він хворів, так, йому було важко... Коронавірус ходить країною і забирає багатьох людей... У останні дні він не визнавав, що це COVID-19".

Читайте також

1