Поліцію Херсонської області очолив полковник Ігор Король, - МВС

До цього Король обіймав посаду заступника начальника ГУНП в Полтавській області
Поліцію Херсонської області очолив полковник Ігор Король, - МВС
Ігор Король / Фото: МВС у Telegram
12 Лютого 2022, 22:11
читать на русском

Поліцію Херсонської області очолив полковник, колишній керівник кримінальної поліції в ГУНП в Полтавській області Ігор Король.

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ України у Telegram.

Сьогодні міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та голова Нацполіції Ігор Клименко представили особовому складу Головного управління Національної поліції в Херсонській області нового керівника. Ним став полковник поліції Ігор Король, - йдеться у повідомленні.

До цього Ігор Король обіймав посаду заступника начальника ГУНП в Полтавській області - керівника кримінальної поліції.

Зазначається, що представлення відбулося в рамках робочого візиту керівництва МВС та Нацполіції на Херсонщину для участі у тактико-спеціальних навчаннях працівників системи органів внутрішніх справ України.

Монастирський наголосив на необхідності оперативного налагодження співпраці з представниками місцевої влади та продовження реалізації важливих проєктів у регіоні.

Нагадаємо, що 11 лютого міністр внутрішніх справ Денис Монастирський звільнив начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна через дії правоохоронців щодо встановлення особи, яка збила на смерть пішохода на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" 9 лютого.

Читайте також

1