Понад 60 ТРЦ та 40 клубів закрили в Україні за порушення карантину

За порушення правоохоронці закрили півтисячі розважальних закладів і ресторанів
Понад 60 ТРЦ та 40 клубів закрили в Україні за порушення карантину
Карантин під час пандемії COVID-19, закриття ресторанів, їжа на винос (фото: УНІАН)
18 Січня 2021, 15:46
читать на русском

Понад 60 торгово-розважальних центрів (ТРЦ) та 40 клубів закрили в Україні через порушення карантинних обмежень.

Про це стало відомо під час традиційної селекторної наради з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, яка відбулася під головуванням президента України Володимира Зеленського.

Правоохоронці повідомили, що через порушення карантинних правил вони закрили півтисячі розважальних закладів і ресторанів, понад 60 торгово-розважальних центрів  та 40 клубів.

Нагадаємо, 9 листопада президент України Володимир Зеленський (досьє Зеленського) підписав закон, який дозволяє поліціянтам штрафувати порушників маскового режиму. Відтепер за перебування у громадських місцях, будівлях або громадському транспорті без респіратора або захисної маски порушники карантину можуть отримати 170-255 грн штрафу.

Читайте також

14 січня набув чинності закон, який передбачає штрафи для бізнесу за відсутність масок.

Міністерство охорони здоров'я України та Держпродспоживслужба перевіряють гірськолижні курорти України щодо дотримання ними карантинних вимог.

Перевірки гірськолижних курортів розпочнуться після того, як з Буковелю поїхав президент Зеленський, тоді як локдаун розпочався ще 8 січня.

Про те, що відбувається нині на Буковелі читайте в ексклюзивному матеріалі Парламент.UA: Буковель на локдауні: приголомшливі ціни та кілометрові затори.

1