Порошенко не може заспокоїтись, що він не президент – Зеленський

Президент вважає, що всі мають бути рівними перед законом
Головне
Порошенко не може заспокоїтись, що він не президент – Зеленський
Петро Порошенко та Володимир Зеленський (фото: УНІАН)
12 Жовтня 2020, 11:50
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський заявив, що він не має на меті переслідувати п’ятого президента Петра Порошенка.

Про це він розповів в інтерв'ю BBC.

Йому досі здається, що він - президент і він фінансує ті чи інші ЗМІ, якими володіє, а є багато ЗМІ, якими він не володіє. Він не може заспокоїтися, що він не президент, ось і все, - заявив він.

Читайте також

Зеленський прокоментував п'ятнадцять кримінальних справ, порушених проти Порошенка і про те, що створюється враження, ніби нинішня влада цілеспрямовано переслідує п'ятого президента.

Все олігархи повинні жити за законами, Порошенко один з цих олігархів... Всі рівні перед законом. І кримінальні справи, які є проти чиновників колишніх, бізнесменів, які крали гроші або ймовірно їх крали, вони повинні постати перед судом, - додав Зеленський (досьє Володимира Зеленського).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України відкрила щодо п'ятого президента, народного депутата Петра Порошенка 15 кримінальних проваджень. Порошенку інкримінують посягання на територіальну цілісність, повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, державну зраду, привласнення майна, фінансування тероризму і втручання в роботу електронно-обчислювальних машин комп'ютерних мереж.

1