Порошенко знову захоче боротись за пост президента - Юрчишин

Нардеп сумнівається у перемозі Порошенка
Ексклюзив
Порошенко знову захоче боротись за пост президента - Юрчишин
11 Червня 2021, 18:25
читать на русском

П'ятий президент Петро Порошенко не збирається завершувати своєї політичної кар'єри. Він знову захоче боротись за пост президента.

Про це розповів народний депутат фракції "Голос", перший заступник голови комітету з питань антикорупційної політики Ярослав Юрчишин в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.UA.

Я думаю, що Петро Олексійович і далі буде очолювати свою політичну силу, він має достатньо впізнаваності, медійний ресурс, фінансовий ресурс. Тож я думаю, він ще з величезною ймовірністю побореться за пост президента, - сказав він.

Нардеп сумнівається, що колишньому президенту (досьє Порошенка) вдасться перемогти.

Хоча я маю великі сумніви в тому, що йому вдасться перемогти, зважаючи на величезний негатив, який виник частково через великі проблеми, які мала Україна за час його президентства, природно та штучно створені через протистояння з певними олігархічними силами, - зазначив Юрчишин.

Він також додав, що Петро Порошенко приходить навіть не на всі ініціативі "Європейської солідарності".

Нагадаємо, що якби вибори президента України відбувалися на початку червня 2021 року, то чинний глава держави Володимир Зеленський отримав би найбільше голосів – 30,6%. На другому місці Петро Порошенка, якого хочуть бачити президентом 13% всіх респондентів і 17,4% серед тих, хто визначився.

Читайте також