Посварився з дівчиною: на Житомирщині підліток стрибнув з 30-метрового мосту і вижив - відео

16-річного хлопця врятували поліціянти
Посварився з дівчиною: на Житомирщині підліток стрибнув з 30-метрового мосту і вижив - відео
Підліток-самогубець (Фото: Житомир info)
25 Лютого 2021, 01:00
читать на русском

На Житомирщині 16-річний хлопець посварився з дівчиною і вирішив накласти на себе руки, стрибнувши з 30-метрового мосту у річку Случ.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Вадим - найстарший з трьох дітей Марини Колосової. Коли о 10-й вечора він не повернувся додому і не відповів на дзвінок, мати забила на сполох і зателефонувала до поліції.

Спочатку сказали, що не знають, чи він живий. А коли я вже приїхала, його вели. Він стогнав, але я побачила, що він живий, - розповідає пані Марина. - Він говорить, все розуміє і нічого не пам'ятає.

Хлопця, який отримав травми і був у шоку, знайшли поліціянти. Вони отримали орієнтування і пішли шукати підлітка до залізничного мосту, бо той, як з'ясувалося, під час сварки натякав своїй дівчині, що вкоротить собі віку. На мосту знайшли речі Вадима.

Лежала його куртка і рюкзак, почали його гукати, почули крик про допомогу, засвітили ліхтариком і побачили знизу, що хлопець лежить, - розповів заступник начальника відділу превенції Новоград-Волинського районного відділу поліції Михайло Мосцицький.

Кілька разів копи провалювалися у воду, однак до підлітка, який лежав на острівку, таки дісталися. Найважче було підняти постраждалого хлопця нагору сходами.

Хлопця одразу ж госпіталізували до реанімації. Зараз Вадим перебуває у стабільно важкому стані - у нього переохолодження, обмороження кінцівок та забій живота. Ще пів години, кажуть медики, і хлопець помер би від переохолодження.

Загроза для життя все одно залишається, тому що це кататравма, падіння з висоти, - зазначила дитячий анестезіолог Новоград-Волинської лікарні Тетяна Гордійчук.

Медики сподіваються врятувати обморожені руки хлопця і кажуть, що на його реабілітацію підуть місяці.

Читайте також

Нагадаємо, днями у місті Добропілля на Донеччині 15-річна дівчина наковталася таблеток, аби не йти до школи. Дитину вчасно врятували лікарі.

Про те, як зрозуміти що з дитиною щось не так та врятувати її від суїциду, читайте у нашому однойменному матеріалі: Як зрозуміти що з дитиною щось не так та врятувати її від суїциду.

Про те, чому діти зважуються зводити рахунки з життям читайте у нашому матеріалі: Конфліктолог пояснив, чому зросла кількість підліткових самогубств.

1