Правоохоронці в Україні отримали нову спецтехніку - фото

Автомобілі обладнані за останнім словом техніки
Правоохоронці в Україні отримали нову спецтехніку - фото
Фото: МВС України
13 Січня 2021, 06:12
читать на русском

До чергування в Києві, Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі нацгвардійці приступили на спеціальних автомобілях, виготовлених на базі шасі Ford Transit та призначених для виконання завдань з охорони громадського порядку.

Автівки наприкінці 2020 року були отримані від Міністерства внутрішніх справ та введені в експлуатацію.

Мікроавтобуси призначені для перевезення особового складу військових нарядів, які здійснюють охорону громадського порядку в місті, - кажуть в МВС.

Читайте також

Транспортні засоби обладнані бортовими комп’ютерами, цифровим зв’язком, відеореєстраторами, світло-акустичними панелями, сигнально-гучномовними пристроями, захисними решітками лобового скла, вікон, фар, задніх ліхтарів, а також посиленими бамперами.

Завдяки своєму оснащенню та порівняно невеликими габаритами, автомобіль досить маневровий в умовах міста з великим трафіком і дозволяє військовослужбовцям швидко реагувати на різні виклики та зміни в оперативних обставинах, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у грудні Національна поліція України отримала перші чотири автомобілі "Фантом" на основі Skoda Kodiaq для вимірювання швидкості під час руху. Вартість нових автівок - 3,7 млн грн.

Читайте також наш матеріал: "Поліція в Україні фіксуватиме порушення прямо на ходу: подробиці" 

1