Президент не виключає можливості кадрових змін в уряді

Зеленський хоче бачити в Кабміні менеджерів, а не політиків
Головне
Президент не виключає можливості кадрових змін в уряді
Зеленський з дружиною Оленою на інтерв’ю Фото: president.gov.ua
23 Серпня 2021, 10:04
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський   вважає, що в уряді мають працювати менеджери, а не політики та не виключає можливості кадрових змін в уряді.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу "Інтер", яке разом з дружиною Оленою дав напередодні 30-річчя незалежності України, повідомляє його пресслужба.

Президент переконаний, що Кабінет міністрів України працює більш ефективно, коли на посадах міністрів перебувають менеджери, а не політики.

Серед міністрів нарешті з’явилися менеджери, а не політики. Я вважаю, що міністр інфраструктури Кубраков звітує країні кількістю, тисячами кілометрів побудованих доріг. Я вважаю, що міністр охорони здоров’я Ляшко повинен звітувати країні кількістю мільйонів вакцин, які він завіз. Якщо ми вакцинуємо сьогодні 150 тисяч людей на добу, то я вважаю, що це відповідь, нормальний він міністр чи ні, – зазначив Зеленський.

Президент переконаний, що проблема деяких міністрів у тому, що вони починають багато говорити тоді, коли немає що показати.

Відповідаючи на запитання щодо можливих кадрових змін в уряді, Зеленський зазначив, що "є деякі менеджери в нашій державі, яким треба дуже довго готуватися".

Нагадаємо, у липні, після відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова поповзли чутки про можливе звільнення ще кількох міністрів уряду Шмигаля, зокрема, йшлося про звільнення міністра юстиції Дениса Малюськи та оборони Андрія Тарана. Коментуючи це, глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що це лише чутки. Принаймні до вересня більше не очікують на нові перестановки у Кабміні.

Читайте також

1