Приїхав на благодійний захід: Тищенко розповів про вечірку в Празі (фото)

На заході зібрали 2 200 000 гривень для ЗСУ
Важливо
Приїхав на благодійний захід: Тищенко розповів про вечірку в Празі (фото)
Микола Тищенко, Фото Кузьмін Олександр/УНІАН
13 Червня 2022, 15:14
читать на русском

Славнозвісний народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко розповів, чому поїхав до Праги на вечірку під час війни. 

Про мету своєї поїздки Тищенко повідомив у своєму Facebook.

Із Харкова приїхав до Праги підтримати благодійний захід фонду "Дорога Миру". На заході був присутній Посол України в Чеській Республіці Євген Перебийніс з дружиною, представники політичної, культурної та бізнес спільноти Чехії та України! Першою країною не випадково була обрана саме Чехія, адже чехи на чолі з Президентом Милошом Земаном з перших днів війни щиро підтримують Україну, - сказав Микола Тищенко.
Він зазначив, що благодійний захід пройшов за підтримки Міністерства закордонних справ України. Тоді вдалося зібрали 2 200 000 гривень на допомогу ЗСУ.

Пів мільйона гривень було зібрано з трьох футбольних лотів, які надала Збірна України по футболу! Я передав фонду лімітовану марку "Руський воєнний корабль…ВСЬО", яка зібрала на аукціоні 385 000 грн! Особиста подяка Ігорю Смілянському за підтримку! Всі вилучені кошти будуть направлені на закупівлю автівок для ЗСУ, повний звіт буде опубліковано на сторінці фонду WAY OF PEACE! - пояснив Тищенко.

Він додав, що благодійний захід ініціювала його дружина Алла.

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко потрапив у черговий скандал - він "забув" розрахуватися в одному із ресторанів Львову за обід та швидко покинув заклад.

1