Приватні детективи знайшли заочно арештованого Дубілета на пляжі - фото

Розшукуваний в Україні екстопменеджер Приватбанку гуляв по пляжу в Ізраїлі
Приватні детективи знайшли заочно арештованого Дубілета на пляжі - фото
Дубілет (ліворуч) з Коломойським Фото: НБРУ у Фейсбуці
4 Червня 2021, 09:36
читать на русском

Заочно заарештованого ВАКС колишнього голову правління "Приватбанку" Олександра Дубілета помітили на пляжі в Ізраїлі.

Фото опублікувало видання Сalcalist.

Дубілет на пляжі в Ізраїлі Фото: Сalcalist

Повідомляється, що Дубілет знаходиться в Ізраїлі, де проживає у власному будинку у Герцлії (місто в Ізраїлі у передмісті Тель-Авіву - відомий курорт). За ним слідкували детективи, які помітили розшукуваного поблизу пристані для яхт, він прогулювався по пляжу.

Видання пише, що Дубілет підтвердив свою особу слідчим.

Читайте також


Контекст. 25 лютого Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід одному з колишніх топпосадовців ПАТ КБ "ПриватБанк" Володимиру Яценку.

Суд задовольнив клопотання прокурорів та детективів та застосував до вказаного підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 52,210 млн гривень.

23 лютого детективи НАБУ повідомили трьом колишнім посадовцям ПАТ КБ "ПриватБанк" про підозру у розтраті понад 136,89 млн грн.

А 25 лютого колишній топпосадовець Приватбанку Володимир Яценко вийшов із СІЗО, за нього внесли заставу у розмірі понад 52 мільйони гривень.

У березні 2021 року Національне антикорупційне бюро України оголосило у розшук ексголову правління Приватбанку Олександра Дубілета. Його підозрюють у причетності до розтрати 8 млрд грн банку наприкінці 2016 року перед його націоналізацією.

2 червня слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Сергій Мойсак заочно заарештував Дубілета (обрав для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою).

1