Проблема у смартфонах: Верещук пояснила, чому додаток "Дій Вдома" можуть скасувати для жителів ОРДЛО

Це проблема для пенсіонерів, для літніх людей, для жінок з дітьми, для всіх, хто перетинає КПВВ.
Проблема у смартфонах: Верещук пояснила, чому додаток "Дій Вдома" можуть скасувати для жителів ОРДЛО
Ірина Верещук Фото: УНІАН
26 Грудня 2021, 13:33
читать на русском
Віцепрем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила, що додаток "Дій Вдома" при перетині КПВВ на сході України можуть скасувати до кінця цього року.

Про це міністерка сказала під час спілкування з журналістами, пише Укрінформ.

У нас є обмеження через ковід. Я побачила наскільки це проблема для пенсіонерів, для літніх людей, для жінок з дітьми, для всіх, хто перетинає КПВВ. Вони повинні завантажити додаток "Дій Вдома". Для цього потрібен смартфон. Люди не мають стільки грошей, щоб дозволити собі купити смартфон, - розповіла Верещук, відвідавши КПВВ у Станиці Луганській.

За її словами, після повернення з Луганщини, вона звернулася за допомогою у розв'язанні проблеми до президента Володимира Зеленського і прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

 І якщо все буде добре, то ми до кінця року знесемо це обов'язковий додаток "Дій Вдома" і люди зможуть не страждаючи перетинати КПВВ, - сказала Верещук.

Нагадаємо, що на контрольних пунктах в'їзду-виїзду (КПВВ), що на лінії розмежування з окупованими Донбасом та Кримом, планують відкрити центри комунікації з президентом та органами влади.

Читайте також

1