Пункт вакцинації відновив роботу в аеропорту "Бориспіль"

Щеплення можна пройти вакцинами CoronoVac, AstraZeneca та Pfizer
Пункт вакцинації відновив роботу в аеропорту "Бориспіль"
Пункти вакцинації та експрес-тестування на COVID-19 на вокзалах Фото: uz.gov.ua
26 Жовтня 2021, 11:11
читать на русском

В аеропорту "Бориспіль" з 25 жовтня можна зробити щеплення від СOVID-19.

Як повідомляє пресслужба летовища, вакцинація буде проходити в приміщенні терміналу D на 1 поверсі, з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 15:00.

Зазначається, що щепитися вакциною CoronaVac, AstraZeneca та Pfizer можуть всі охочі громадяни України, а також особи, які мають посвідку на постійне проживання в Україні, посвідчення біженця та особи, що потребують додаткового захисту.

Вакцинація безплатна, без попереднього запису, у форматі живої черги. При собі необхідно мати паспорт громадянина України/посвідку або копію, ідентифікаційний код та мобільний телефон.

Вакцинацію проводить бригада КНП "Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги".

Нагадаємо, від 21 жовтня в Україні почали діяти нові правила перевезень, які стосуються також міжобласних та міжнародних польотів.

Тепер посадка до транспорту можлива лише за умови наявності у пасажирів сертифікату про вакцинацію (паперового або в додатку "Дія"), або документу про отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19, або негативного результату ПЛР чи експрес-тесту на COVID-19, що мають бути зроблені не більше ніж за 72 години до посадки в поїзд.

Читайте більше про це у нашому матеріалі: Нові правила перевезень: як працюватиме весь громадський транспорт в Україні

Читайте також