Путін не вітатиме Байдена з перемогою на виборах

Президент РФ очікує офіційного оголошення результатів виборів
Путін не вітатиме Байдена з перемогою на виборах
Володимир Путін (Фото: РБК)
25 Листопада 2020, 13:39
читать на русском

Президент Російської Федерації Володимир Путін привітає Джо Байдена тільки тоді, коли про його перемогу на виборах оголосять офіційно.

Про це пише видання Интерфакс.

Як повідомив прессекретар Путіна Дмитро Пєсков, президенту РФ недостатньо розпорядження Трампа про передачу влади у країні. Путін чекає на офіційний результат або ж на визнання своєї поразки одним із кандидатів.

Ні, цього недостатньо. Ви знаєте, що ще триває розгляд і перерахунок голосів у деяких штатах, без якого не можуть офіційно підбити підсумки виборів, - сказав Пєсков, відповідаючи на запитання, чому Путіну недостатньо рішення Трампа про передачу влади.

Як відомо, у понеділок Трамп розпорядився почати процедуру передачі влади Джо Байдену. При цьому Трамп заявив, що його команда продовжить боротьбу за результати виборів.

Читайте також

Крім того, 24 листопада Трамп уперше після поразки на виборах виступив у Білому домі. Виступ Трампа тривав лише одну хвилину. Він привітав американців з високими показниками на фондовій біржі Нью-Йорка. Після заяви президент відразу ж покинув зал і не став відповідати на питання журналістів щодо визнання ним поразки на президентських виборах.

1