П'яні ліцеїсти на святковій лінійці влаштували дискотеку на даху автівки - відео

Поліцейські вже з'ясували особи правопорушників та притягнуть їх до відповідальності
П'яні ліцеїсти на святковій лінійці влаштували дискотеку на даху автівки - відео
Автомобіль, люди, сонце Фото: Pexels
1 Вересня 2021, 17:56
читать на русском

1 вересня у Подільську (Одеська область) юнаки приїхали на святкову лінійку на авто, увімкнули голосно музику та танцювали на даху автівки.

Як повідомляє поліція, відносно порушників, серед яких троє неповнолітніх, складені протоколи за кількома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Подія сталася сьогодні, 1 вересня. Перед початком урочистостей до Дня знань у двір Подільського професійно-технічного ліцею заїхав автомобіль ВАЗ, на даху якого під голосну музику влаштували танці двоє юнаків.  У відділі поліції, куди були запрошені водій та пасажири транспортного засобу, з'ясувалося, що у всіх – наявні ознаки сп’яніння, - кажуть правоохоронці.

За появу у громадському місці у п’яному вигляді на 16-ти та 17-річного братів поліцейські склали протоколи за ст. 178 КУпАП, а на старшого з них – ще й за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП). 18-річний водій автомобіля за кермування транспортом у нетверезому стані відповідатиме за ст. 130 цього ж кодексу.

Адміністративний протокол ювенальні поліцейські склали ще на одного неповнолітнього – 17-річного студента цього навчального закладу, який прийшов на лінійку у стані сп’яніння.

Видання "Думська" пише, що інцидент стався сьогодні в ліцеї, який готує кухарів, кондитерів, малярів-штукатурів і електрослюсарів.

Перед початком урочистої лінійки з нагоди Дня будівель у двір навчального закладу заїхав автомобіль ВАЗ, на даху якого під гучну музику танцювали двоє юнаків.

Нагадаємо, В Ізмаїлі (Одеська область) двоє дітей 12-ти та 13-ти років до смерті побили відомого у місті безхатька, якого називали "Петя Карбюратор".

Читайте також

1