П`ятеро міністрів варитимуть борщ в прямому ефірі

Конкурс для урядовців організував Мінкульт
П`ятеро міністрів варитимуть борщ в прямому ефірі
Борщ (Фото: Pixabay)
21 Грудня 2020, 14:13
читать на русском

Міністерство культури та інформаційної політики організувало кулінарний конкурс з приготування борщу серед міністрів українського уряду.

Про це  Міністерство культури повідомило на своїй сторінці у Facebook.

Як пояснили у Міністерстві, 22 грудня чиновники запрошують колег приєднатися до кампанії на підтримку номінації "Культура приготування українського борщу" до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО".

Поки ви тільки налаштовується на марафон "Культура та традиція приготування українського борщу", ми вже розпалюємо плити

І завтра рівно о 17:30 запрошуємо всіх на онлайн-батл із приготування кращої страви між міністром захисту довкілля і природних ресурсів України Романом Абрамовським, міністром культури й інформаційної політики Олександром Ткаченком (досьє Олександра Ткаченка), віцепрем'єркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою та міністром юстиції Денисом Малюською (досьє Дениса Малюськи).

Модерує змагання професіонал у кулінарних справах Євген Клопотенко, - йдеться у повідомленні.

Таким чином з 17:30 до 18:30 п'ятеро міністрів українського уряду в прямому ефірі позмагаються в приготуванні борщу. Рецептуру для учасників, розподіл на команди й переможців визначить відомий шеф-кухар Євген Клопотенко.

Як повідомлялося, у жовтні експертна рада рекомендувала Мінкультури України включити до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини "Культуру приготування українського борщу".

Читайте також

Нагадаємо, Міністерство культури України хоче запровадити у державі мінімальні стандарти забезпечення громадян культурними послугами.