Рабінович запропонував показати у сесійній залі "В бой идут одни старики"

Нардеп від "ОПЗЖ" вважає, що це має нагадати нардепам про "справжніх героїв" і "зрадників" батьківщини
Рабінович запропонував показати у сесійній залі "В бой идут одни старики"
Вадим Рабінович (Фото: Парламент.UA)
26 Квітня 2021, 14:57
читать на русском

Співголова фракції "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович запропонував організувати у сесійній залі парламенту колективний перегляд радянського кінофільму "В бой идут одни старики".

Про це Рабінович сказав на засіданні Погоджувальної ради голів фракцій та парламентських комітетів, передає УНІАН.

Рабінович запропонував на початку травня організувати колективний перегляд у залі парламенту фільму видатного українського актора та режисера Леоніда Бикова ”В бой идут одни старики”.

Це має нагадати нардепам про те, хто був справжнім героєм України, а хто зрадниками, адже зараз в Україні руйнують ”пам`ятники визволителям”, а вулиці називають ”іменами нацистських злочинців”, - вважає парламентарій.

Ніхто з присутніх на пропозицію Рабіновича не відреагував.

Крім того, співголова фракції "ОПЗЖ" наголосив, що в Україні є цензура, оскільки закрито "опозиційні" телеканали ”112”, NewsOne, ZIK.

Читайте також

Нагадаємо, 1 березня  Рабінович опублікував карту України, на якій немає Криму, а натомість є "ЛДНР". Відповідне фото карти було розміщене на сторінці Рабіновича у Фейсбуці. На карті Рабінович розподілив також усі області на три категорії за мовною ознакою – ті, що говорять українською (західні області), ті, що говорять суржиком (центр України) та ті, що розмовляють російською (схід і південь). За це на нього відкрили кримінальну справу.

Раніше Рабинович заявив, що у зв'язку з закриттям телеканалів ОПЗЖ ініціює процедуру імпічменту президента Зеленського і з трибуни Ради співав "Вставай страна огромная". Тоді ж він назвав Зеленського фашистом.

1